Mondzorgpraktijk Garderen

Een duurzaam behoud van uw gebit, dat staat in al onze behandelingen centraal. Uit de combinatie van onze professionele kennis, de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen ontwikkelen we in overleg met u het best passende behandelplan.

Wij investeren graag in de kwaliteit van ons team! Zowel tandartsen als medewerkers volgen regelmatig bijscholing, om op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de tandheelkunde en om zo hun kennis en kunde op peil te houden. Op die manier bent u bij ons altijd in goede handen en verzekerd van goede en professionele zorg.

Onze website (www.tandartsenpraktijkgarderen.nl) geeft u informatie over onze praktijk en de manier waarop wij werken. Kijkt u rustig rond op de site en maak kennis met de praktijk, haar medewerkers en ons behandelaanbod.

Hebt u na het lezen van deze site behoefte aan uitgebreidere informatie over de verschillende behandelmogelijkheden, of wilt u een afspraak maken, dan bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.

Graag tot ziens in onze praktijk!

Peter van der Schoor, tandarts-implantoloog
Paul van Dam, tandarts

Bekijk de website van Mondzorgpraktijk Garderen

Hoe kunt u ons bereiken?